Koen Bakx

Koen Bakx woont in Tilburg (Noord-Brabant) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw). Tijdens kantooruren maakt hij websites en foto’s en helpt hij met het beheren van websites. Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

pixelXp.webdesign / CMS-HulpLinkedin / Facebook

Als klein Koentje had hij twee hobby’s: tekenen en computeren. Nadat hij op kunstacademie St. Joost klaar was met zijn docenten uitleggen wat het nut van een computer is, is hij begonnen als ‘afdeling multimedia’ bij marketingbureau Checker. Door een joint venture is hij overgestapt naar Integrace. Daar was hij creatief web consultant, grafisch- en interactie ontwerper, front-end ontwikkelaar en zoekmachinespecialist.

In 2007 is hij begonnen als zelfstandige, onder de naam pixelXp en houdt zich bezig met web-advies, -ontwerp en -uitvoering, en verder ook met content beheer en fotografie. Van opdrachtgevers krijgt hij te horen dat ze het waarderen dat hij zo helder kan uitleggen wat internet voor hen kan betekenen. Hij is prettig eigenwijs en denkt niet anders dan in oplossingen.

pixelXp zorgt voor on-line zichtbaarheid: met creatieve webtoepassingen, doordacht interactie ontwerp, scherpe fotografie: opvallende websites die doen waarvoor ze zijn ontworpen, uiteraard voorzien van een CMS. Ook is hij als fotograaf continu op zoek naar de meest effectieve vertaling van uw boodschap naar beeldtaal.

Hij kan complexe informatie vertalen naar communicerende boodschappen en heeft twee decennia ervaring in het ontwerpen voor beeldschermen en het realiseren van zoekmachine geoptimaliseerde webapplicaties - die hun boodschap verspreiden, uitlokken om te handelen en verleiden om meer te willen weten.

schaduw_charlotte