PixelXp Webdesign maakt websites sinds 1994

 In de afgelopen jaren maakte ik voor een veelheid aan opdrachtgevers onder andere onderstaande websites en webapplicaties.

Websites van A tot Web

 
Webdesign: het vormgeven van websites.

De term webdesign wordt vaak in bredere zin gebruikt, waarbij ook het technisch realiseren (bouwen) van websites als onderdeel wordt gezien. Omdat deze twee onderdelen vaak niet door dezelfde persoon worden uitgevoerd, wordt vaak ook een verdeling gemaakt tussen webdesign, dat zich voornamelijk richt op de voorkant (html, front-end) van websites, en webdevelopment (webontwikkeling) wat zich op de achterkant, of technische realisatie ervan richt (php programmering, backend).
 

 
PixelXp: eenmanszaak van Koen Bakx uit Tilburg.

Hij is je enige aanspreekpunt. Hij is je accountmanager, je ontwerper, je programmeur, je zoekmachine- en je marketingspecialist. Hij is een team van specialisten dat perfect samenwerkt. Alles komt uit één hoofd en wordt gemaakt door zijn twee handen. Kortere lijnen bestaan niet. Nooit miscommunicatie tussen webdesigner en programmeur of kostbare tijd verloren aan intern overleg. Praat je met pixelXp, dan ben je in gesprek met een veelzijdige expert die al meer dan 20 jaar websites realiseert.

Domeinnaam registratie en webhosting

Domeinregistraties en webhosting

PixelXp beschikt over een eigen webserver en biedt webruimte, webdiensten en het onderhoud van websites, databases en e-mail. Uiteraard worden dagelijks backups gemaakt naar een server op een externe locatie.

De webserver is optimaal ingericht voor het gebruik van het MODx CMS. Er draait speciale programmatuur op, die in een 'shared' omgeving vaak ontbreekt, die vooral veiligheid en snelheid ten goede komen.

Lees verder: Webhosting

Zoekmachine-optimalisatie en online marketing

SEO (Search Engine Optimalisation) is een vak apart. PixelXp heeft al veel websites naar een hoge positie in de natuurlijke zoekresultaten van Google kunnen brengen.

PixelXp kan je begeleiden in het optimaliseren van de tekst en beeldmateriaal van je website, of ondersteunen bij het promoten van je website via Social Media of m.b.v Google Adwords. Ook de code van je website kan worden aangepakt, zodat je website bijvoorbeeld veel sneller wordt.

Lees verder: SEO en online marketing

SEO Zoekmachine-optimalisatie

Communicatie/marketing strategie

Communicatie/marketing strategie

Hoe bereik je welke doelgroep en hoe gebruiken zij internet? Hoe zorg ik ervoor dat ze tot actie overgaan?

PixelXp geeft je zinnig antwoord op deze vragen en nog meer: Waarom bezoeken mensen een website met hun telefoon en wat heeft dat voor gevolgen voor hun communicatiebehoeften? Hoeveel tijd kost het mijn organisatie om succesvol Facebook en Twitter te gebruiken?

Je kunt als organisatie wel van alles willen, maar zit je doelgroep daar (online) op te wachten?

Lees verder: Strategie

Concept en (interactie-)ontwerp

Is dit de website die ik zocht? Hoeveel informatie is hier te vinden? Hoe kom ik daar waar ik wil zijn? Wat is aanklikbaar? Waar ben ik?

Een goede website sluit aan bij de behoeftes van de doelgroep, en heeft een herkenbare structuur zodat bezoekers visueel worden begeleid op hun pad door de website. Een website is dus informatieverschrekker en handleiding ineen. Of: een verkoper en supportmedewerker tegeljk.

Lees verder: Webdesign

Webdesign Tilburg: concept en (interactie-)ontwerp

webdesign Tilburg - website realisatie: via html naar php met MODX CMS

Website realisatie: van PSD naar PHP

PixelXp leest, schrijft en spreekt vloeiend HTML, CSS, javascript. En weet zich ook prima uit te drukken in php.

Webdesign Tilburg: MODX logoVoor het back-end wordt gebruik gemaakt van MODX, een open source Content Management Systeem. Dit CMS is erg flexibel, zoekmachine- en vooral ook gebruikersvriendelijk. Al jaren op een rij wint het systeem prijzen op het gebied van "Best Open Source CMS".

Lees verder: Webdevelopment

schaduw_charlotte